Model 33

Carl Edward Matthes så de nye muligheder, som formspændt finér gav. Her kunne han skabe det unikke design, den perfekte siddekomfort og den håndværksmæssige kvalitet.

I en 15 årig periode fra 1952,  blev stolen fremstillet  i over 10.000 eksemplarer på Matthes Polstermøbelfabrik i Løgten,

Jubilæumsmodellen er forhøjet 3 cm i benene, men ligger ellers helt tæt på den oprindelige stol. I en begrænset periode vil stolen blive polstret på C. E. Matthes gamle værksted i Løgten af hans søn Bjørn Matthes, der startede som møbelpolsterlærling i 1959. Bjørn har været med til at fremstille den oprindelige stol i 50erne og 60erne og overtog sidenhen firmaet efter sin far.

De formspændte dele er i dag fremstillet hos Hudevad Furniture og stellet er fremstillet af Findahls Møbelfabrik i Skærbæk.
Armlæn bliver  håndlavet af Snedkermester Henrik Meinhardt, Jægergårdsgade 162c, Aarhus C. Skum er danskproduceret og tilskåret hos Claudius Foam i Års.
Det tilstræbes, at alle materialer er danskproducerede/designede og miljøcertificeret. Stolen skal altid fremstilles i Danmark. Stolen leveres på bestilling  i eg, bøg, og valnød.  Træsorter kan behandles efter ønske, sæbe, olie mv. Også lakering er mulig. Stofvalg efter kundes ønske. Markedsføres gennem førende møbelhuse i hele landet. Leveringstid på ikke lagervarer er 2- 6 uger.
Der medfølger et certifikat til hver stol. Hver stol er forsynet med brændemærke og mærkat med serienummer.